Bedankt!

Op deze pagina willen we specifiek aandacht besteden aan alle sponsors, ook aan hen die niet zichtbaar zijn op de motor. Zoals vele sporters heb ik een groot deel van mijn (bescheiden) succes te danken aan iedereen om me heen.

Niet alleen doordat mensen een financiële bijdrage hebben gedaan, maar ook omdat ze hulp hebben geboden in de vorm van advies, fysieke hulp bij het klaarmaken van de motor en andere vormen van ondersteuning, is afgelopen seizoen een succes geworden. Ik wil dan ook iedereen (nogmaals) bedanken die hieronder niet specifiek is genoemd.

Raceteams zetten voor de financiële sponsors vaak de zogeheten "club van 50" en de "club van 100" op. Hoewel we het van tevoren niet hadden durven dromen, werden echter meer dan eens bijdragen gedaan van om en nabij de 250 euro. Ik ben deze mensen zeer dankbaar voor hun bijdrage. We hebben besloten daarom ook een "club van 250" te introduceren en alle clubs te vernoemen naar de treden op het erepodium. Ook bronzen, zilveren of gouden partner worden? Scroll dan even naar onderaan de pagina of doe direct een bijdrage.

Daarnaast kunnen we niet vaak genoeg onze waardering uitspreken voor de sponsors die ook op de motor zijn terug te vinden. Ik ben enorm trots dat onderstaande bedrijven hun vertrouwen in onze sportieve doelstellingen hebben laten blijken door hun naam aan onze racemotor te verbinden. We zouden het diamanten of zelfs platina partners kunnen noemen, maar we vinden het in ieder geval briljant dat zij hebben besloten om (opnieuw) onderdeel te zijn van het team dat gaat voor de kampioenstitel in de NK ProCup 1000 of een zo hoog mogelijke klassering in de snelste wegraceklasse van Nederland.


Titelsponsor
Onze titelsponsor: Verhuurcentrum Binnenmaas B.V. (klik op de naam of onderstaand logo voor de website)

Voordelen voor deze sponsor zijn onder meer dat de volledige kuipset van onze motor in de kleurstelling van uw bedrijf zal worden gespoten (of een andere kleurstelling in overleg) en dat bij alle inschrijvingen, uitslagen van races en in alle nieuwsberichten de naam van uw bedrijf vermeld zal staan bij de teamnaam, naast de andere voordelen waar u als titelsponsor van kunt genieten. Bij interesse verzoek ik u vriendelijk te informeren naar de mogelijkheden. Wellicht dat mijn enthousiasme over deze fantastische sport aanstekelijk werkt.

Zonder het spuiten van de kuipset zal onze hoofdsponsor automatisch als titelsponsor fungeren bij inschrijvingen en uitslagen indien geen overeenkomst met een titelsponsor wordt gesloten. In het geval van Verhuurcentrum Binnenmaas is overeengekomen om de motorfiets pas na schade weer een nieuwe kleurstelling te geven.

Uw logo hier? Een motor in het Nederlandse kampioenschap in de kleuren van uw bedrijf? En uiteraard genieten van alle overige voordelen die dat meebrengt? Laat het ons weten.

Bij Verhuurcentrum Binnenmaas kun je terecht voor hoogwerkers, steigers en grondverzetmateriaal.

Naast de uitstekende service bieden ze keuze uit meer dan 1500 huur producten.

Ik ben zeer verheugd dat Verhuurcentrum Binnenmaas heeft toegezegd ook in 2019/2020 You Like Racing te zullen blijven ondersteunen na alle fantastische hulp die we de afgelopen tijd al hebben gehad. Ook bij mindere resultaten bleef Pieter, de eigenaar van het Verhuurcentrum, positief over een goede afloop van het seizoen. Ben je dan ook op zoek naar advies en het juiste materiaal om je klus tot een goed einde te brengen dan is Pieter van Verhuurcentrum Binnenmaas de aangewezen persoon. Hartelijk dank!


Hoofdsponsor
Onze hoofdsponsor is Dalenburg Transport B.V. (klik op het logo voor de website)
Een all-round transportbedrijf met als specialisatie nationaal- en internationaal zeecontainertransport.

Wij zijn zeer verheugd dat wij hen in 2018 als hoofdsponsor hebben mogen verwelkomen. Supertof dat jullie meedoen!

(klik op bovenstaande plaat voor een offerte)

(klik op bovenstaande plaat voor een offerte)


Nieuwe sponsors vanaf 2019

Vol trots kan ik melden dat ook de volgende partijen vanaf 2019 mij zullen ondersteunen bij het behalen van mijn doelstellingen op het gebied van de motorsport. Ik ben zeer dankbaar voor het vertrouwen dat ze in mij hebben gesteld om zo goed mogelijk voor de dag te komen bij de events waar ik in 2019 aan zal deelnemen.

Tanuki Creative Studio is een onafhankelijke video game ontwikkelaar opgericht door Dave Baljon. Een klein team met gepassioneerde mensen werkt momenteel aan hun eerste titel, Jitsu Squad™. Jitsu Squad™ is een 2D style 4 player co-op BEAT ‘EM UP action adventure zoals de klassieke arcade games uit de jaren ‘90. De game zal gelanceerd worden op PS4, Nintendo Switch, Steam PC en in de arcadehallen.

Klik op het voor mij gepersonaliseerde logo om een kijkje te nemen op hun website om te zien hoever de game is en om de schitterende animaties die ze maken zelf te aanschouwen.

Overige motorsponsors
De overige sponsors op de BMW S1000RR motor zijn (klik op de logo's voor de betreffende website):

Zij hebben ook in 2019 hun ondersteuning weer een vervolg gegeven en daar zijn wij hen zeer erkentelijk voor!

Overige sponsors
Onderstaande bedrijven hebben het mede mogelijk gemaakt dat wij in 2018 opnieuw een gooi konden doen naar het kampioenschap! (klik op de logo's voor de betreffende website):

Donnay Logo dank.png
Bosch Car Service F.van der Schoor

Bosch Car Service
F.van der Schoor

Ook deze bedrijven wil ik hierbij (nogmaals) hartelijk danken voor de geboden ondersteuning!


Ook graag uw naam of de naam van uw bedrijf terugzien op de motor of kent u iemand die het succes voor dit jaar mede mogelijk wil maken? Neem dan even contact op via één van de mogelijkheden op de contactpagina, zodat we u over de mogelijkheden kunnen informeren.


Hieronder willen wij tevens alle gouden, zilveren en bronzen sponsors bedanken die het racen mede tot een succes hebben gemaakt.

Uiteraard willen we voor iedereen wat terugdoen. Het minste wat we kunnen doen is een vermelding zoals hieronder opgenomen. Daarnaast biedt elke status nog een aantal voordelen, waarover we iedereen graag nader informeren.

Sowieso zijn bij alle wedstrijden de paddock en de tribunes vrij toegankelijk dus zowel de actie op de baan als in het rennerskwartier is van dichtbij mee te maken. Daarnaast maken we altijd even tijd voor een praatje en is er wat te drinken voor alle fans die komen kijken. Want als je komt kijken zie je pas echt hoe gaaf dit is.

Goud

"de club van 250"

1e plaats, Dijon 27/7/2017

1e plaats, Dijon 27/7/2017

Het aantal leden van de club van 250 heeft al onze verwachtingen overtroffen. Als extra blijk van waardering voor deze groep is voor deze groep (inclusief introducees) vorig jaar een grote BBQ gehouden in het finaleweekend. Blijkens de reacties van de aanwezigen was dit een daverend succes. We zijn dan ook voornemens om een dergelijke BBQ niet alleen bij de finale te organiseren, maar ook gedurende het seizoen. De sponsors uit deze club zijn zowel bij de seizoensfinale als tussentijds van harte uitgenodigd om zonder kosten (inclusief introducee) bij deze twee evenementen te genieten van een volledig verzorgde BBQ (inclusief drinken).

Bedankt:

E. Arkenbout (Elise)
J. van Heyningen (Jorien)
D. Quaak (Dave)
R. Meijer (Rob & Ella)
A. van der Schoor (Addy)
M. Wintersberger (Scooter Mitch)
J. Meesters (Joris & Michelle)
Keridem Beheer B.V. (Kemal)

Hopelijk tot volgend jaar!


zilver

"de club van 100"

2e, Assen 6/6/2015

2e, Assen 6/6/2015

De tweede plek wordt vaak het minst gewaardeerd. Als je eerste bent, ben je de snelste en heb je gewonnen. Als tweede ben je dat niet. Als derde ben je vaak blij dat je toch nog een beker hebt gewonnen. Het zilver is daarom wat ondergewaardeerd. Hoe anders is dat met de sponsors uit deze club. Wij danken al deze leden voor hun bijdrage. De leden van deze club worden allen persoonlijk op de hoogte gebracht van de vorderingen, maar krijgen daarnaast ook een uitnodiging voor de BBQ met de seizoensfinale.

Bedankt:

W. van Herpen (Willem)
H. Timmers (Hugo)
P. van Es (Peter)
E. Koese (Quattrocyclindrica op MF)
A.J.M. Dekker (Andy)
Bliksem Transport Rotterdam B.V.
T.H. Kanters (CTS B.V.)
M. Saneie (Milad)
R. Heijstek (Rody)
J. van de Velde (Jacco)
L. van Nieuwenhuijzen (Leo)

Hopelijk tot volgend jaar!


brons

"de club van 50"

3e, Oschersleben 26/8/2017

3e, Oschersleben 26/8/2017

De derde plaats op Oschersleben in 2017 na de crash in Dijon voelde net zo goed als een overwinning. De derde plaats is het brons en wij willen hierbij ook alle sponsors bedanken van deze club. Naast deze vermelding worden zij allen persoonlijk op de hoogte gesteld van de actuele stand van zaken via de sociale media.

Bedankt:

M. Emeis (Snail Media)

Hopelijk tot volgend jaar!

Bronzen sponsors zijn net zo goed belangrijk voor een mooi resultaat aan het einde van het seizoen. We waren dan ook dolblij toen we afgelopen jaar Marion mochten verwelkomen bij de “club van 50”. Naast alle mooie foto's die ze altijd al schiet.

Eenieder die benieuwd is naar de mogelijkheden voor sponsoring, schroom niet om even te bellen, te mailen of langs te komen. Direct overmaken is uiteraard ook mogelijk. Stuur in dat geval graag nog even een e-mail of bericht per WhatsApp of vermeld e-mailadres, telefoonnummer of adres bij de overboeking. We nemen namelijk graag met iedereen even persoonlijk contact op om voor de bijdrage te bedanken!

Rekeningnummer NL14 INGB 0006 8183 83 tnv W. van Heyningen (Wouter)

Knip en plak bovenstaand rekeningnummer om te voorkomen dat de overschrijving mislukt of stuur een WhatsApp naar +31628243901 zodat we een digitaal betalingsverzoek kunnen sturen. Alvast hartelijk dank.

20171014 - 1.JPG