Back to All Events

Endurance: de 6 uur van Spa

Op 18 augustus vindt de 6 Heures Moto van Spa-Francorchamps plaats. Aan deze endurance race gedurende 6 uur doen serieus snelle teams mee dus het lijkt ons prachtig om ook eens mee te doen. Zo kan zelfs de finish halen binnen 75% van het aantal ronden van de winnaar, al een mooie doelstelling zijn.

De resultaten tellen niet mee voor het klassement, maar alle klassen rijden hier door elkaar in een poging om met 2 of meerdere rijders zoveel mogelijk ronden in 6 uur af te leggen. Het winnende team van vorig jaar reed 131 ronden.

Zoals de naam doet vermoeden, rijden we deze wedstrijd op Spa-Francorchamps.

Volg de wedstrijd hier live

Het tijdschema voor de kwalificatie en wedstrijd volgt zo spoedig mogelijk (meestal 1 week voor de betreffende wedstrijd).

 

Earlier Event: August 16
Race 7 en 8: Oschersleben N/A
Later Event: September 13
Race 9: Assen