Back to All Events

Race 9: Assen


Het YouLike racing team kan niet deelnemen aan de Cuprace omdat deel wordt genomen aan een training, inclusief race op het circuit van Mugello. Aansluitend aan deze training vieren wij vakantie op Italiaanse bodem.

De Cup keert namelijk terug naar onze nationale trots Assen voor de negende race van het seizoen.

Het is de eerste wedstrijd weer op Nederlandse bodem, maar de potentiële gegadigden voor een hoge eindklassering worden langzaamaan duidelijk. Al weten we van andere jaren dat er nog van alles kan gebeuren indien rijders nu nog 1 of meer wedstrijden uitvallen.

Volg de wedstrijd hier live

Het tijdschema voor de kwalificatie en wedstrijd volgt zo spoedig mogelijk (meestal 1 week voor de betreffende wedstrijd).

Klik hier voor het klassement tot nu toe.

 

Earlier Event: August 18
Endurance: de 6 uur van Spa
Later Event: October 12
Race 10 en 11: Assen