Back to All Events

Training: Istanbul Park


Hoewel de Bucketlist steeds kleiner wordt en de afstanden tot de banen die we nog op onze wensenlijst hebben staan, steeds verder weg (Azië, Zuid-Amerika, etc.) heeft de MotoGP/WK-kampioenschap in het verleden ook hele gave banen aangedaan die wij maar al te graag zelf willen uitproberen. Zo zagen we in 2013 een schitterende race in het WK Supersport op Istanbul Park in Turkije.

Na langdurig overleg hebben we kunnen regelen dat er ter plaatse een Yamaha R1M en een Ducati Panigale 1299 beschikbaar zijn om ons het Turkse circuit te laten verkennen. We kunnen niet wachten om zelf ook over deze baan te kunnen kogelen.

Het You Like racing team traint woensdag 12 en donderdag 13 juni vrijblijvend op Istanbul Park in Turkije. Lees na afloop hier de ervaringen.

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni worden er races gehouden op bovengenoemd circuit. Indien we hier de benodigde sponsorgelden voor bij elkaar kunnen krijgen, ga ik graag de uitdaging aan om het tegen de lokale Turkse rijders op te nemen. Benieuwd naar de manieren om ons te kunnen ondersteunen? Klik hier voor mijn contactgegevens om de mogelijkheden te bespreken.

Earlier Event: June 8
Race 4: Assen
Later Event: July 13
Endurance: de 501 van Assen