Back to All Events

Training: Mugello


Als ik mijn racemaat mag geloven, is dit de gaafste baan die op mijn Bucketlist ontbreekt. Na diverse vruchteloze pogingen om op dit circuit te kunnen rijden (inschrijving verdwenen, annulering vanwege recente crashes, etc.) moet het in april eindelijk gaan gebeuren. De snelste ronde van 1:46.208 van Valentino Rossi in de kwalificatie was goed voor de pole positie in 2018. Het doel voor het You Like racing team is dan ook om in ieder geval een 2:06 (of sneller) neer te zetten, maar ik droom ervan om de magische grens van 2:00 te doorbreken.

Het You Like racing team traint van vrijdag 19 tot zondag 21 april op Mugello, waarbij deze dagen worden afgesloten met een race. Lees na afloop hier de ervaringen.

Earlier Event: April 6
Race 1: Assen
Later Event: April 27
Race 2: Assen N/A