Te Koop:

Masters of the Universe (MOTU): Clawful

Heel mooi beeld van de handlanger van Skeletor (zie mijn andere advertentie) van de hand van de Four Horsemen (NECA)

Dit is de grote versie van het standbeeld (35+ cm), gelimiteerde opgave van 750 stuks wereldwijd. In veel advertenties wordt een kleinere versie aangeboden.

Schitterend gedetailleerd beeld, nieuw in doos. Uiteraard kan deze voor verzending uitgepakt worden om te controleren, maar hij wordt sowieso alleen verzekerd verzonden (voor waarde van EUR 500), ophalen uiteraard ook mogelijk.

Vraagprijzen lopen uiteen van 225 tot 800, maar ik hoef niet de hoofdprijs ervoor te hebben. Maak graag wat ruimte, zowel financieel als in mijn hobbykamer voor een andere hobby.

Masters of the Universe (MOTU): Skeletor

Heel mooi beeld van Skeletor, de aartsvijand van He-Man van de hand van de Four Horsemen (NECA). Vaak bijgestaan door 1 van zijn kwaadaardigste handlangers (zie andere advertentie van Clawful)

Dit is de grote versie van het standbeeld (35+ cm), gelimiteerde opgave van 1250 stuks wereldwijd. In veel advertenties wordt een kleinere versie aangeboden.

Schitterend gedetailleerd beeld, nieuw in doos. Uiteraard kan deze voor verzending uitgepakt worden om te controleren, maar hij wordt sowieso alleen verzekerd verzonden (voor waarde van EUR 500), ophalen uiteraard ook mogelijk.

Vraagprijzen lopen uiteen van 350 tot 1.000, maar ik hoef niet de hoofdprijs ervoor te hebben. Maak graag wat ruimte, zowel financieel als in mijn hobbykamer voor een andere hobby.

MtG: Champions of Kamigawa - complete set in gesealde doos

In betere staat kun je ze niet krijgen, de complete set Champions of Kamigawa nieuw in doos (factory sealed).

Veelgebruikte kaarten zijn:
Yosei, the Morning Star;
Keiga, the Tide Star;
Kokusho, the Evening Star;
Meloku the Clouded Mirror;
Cranial Extraction;
Gifts Ungiven;
Glimpse of Nature;
Konda's Banner.

Alpha racing carbon tank cover s1000rr 2009-2014

Carbon tank cover voor 1-op-1 wisselen met de originele onderdelen die het voorste deel van de tank beschermen en de zwarte zijkappen die onder je zadel hebt zitten. Mocht je een racekont gemonteerd hebben dan is dit voor de lange versie (dus lange racekont of origineel).

Past sowieso op de BMW S1000RR van 2009 t/m 2014. Ik heb zelf de 2010/2011 en de 2017 S1000RR en heb dit voorste deel onderling al eens uitgewisseld en dat ging ook goed, maar de tank is wel iets anders en in principe is hij voor deze jaren 2009-2014 bedoeld volgens Alpha Racing.

Lichtgewicht en snel en makkelijk te monteren. Hoeven dus geen gaatjes meer geboord te worden of iets dergelijks.

Prijs bij Alpha Racing is 152 euro dus doe een goed bod en hij is van jou. Wil je graag gewoon een zo goedkoop mogelijke tankcover van Alpha Racing dan is de normale versie wellicht interessanter. Deze kost 85,68 bij Alpha Racing en heb ik ook nog ongespoten (wit) voor je liggen.

tank Yamaha R1 2004-2006 - beschadigd

Voor het mooie zou de tank gespoten moeten worden, maar je kunt er gewoon mee rijden.

Komt van een Yamaha YZF-R1 uit 2004 in de kleur lavared.

Perfect als reservetank voor de racerij of als je de motor toch al andere kleuren gaat geven en je schade hebt aan je tank of een reservetank zoekt. Zie foto's voor schade.

Prijs is bespreekbaar. Andere delen als spatbord en andere kuipdelen zijn ook beschikbaar. Alles lava red, maar diverse delen met (lichte) schade.

Warrior Racing Parts

(tijdelijk verwijderd)

 • Warrior Racing Parts logo op startpagina (NL + US)

 • stukje + logo op facebook

 • tekst (+logo) in verhaal nieuwe jaar:
  Warrior Racing Parts. Vanaf 2019 wordt de BMW S1000RR van het benodigde carbon en nieuw kuipwerk voorzien van Warrior Racing Parts. Dit bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring met de productie van composiet race onderdelen, heeft voor vele racers de gewenste delen in huis. Hebben ze ze niet, dan horen ze het graag en bekijken samen met je de mogelijkheden om je verder te helpen om van je motor het ultieme circuitwapen te maken!

  Motorracen is niet alleen een dure, maar in de ogen van veel mensen ook een gevaarlijke sport. Omdat we zelf uiteraard alleen het beste voor de motor willen, gaan we ook alleen in overleg met partijen die het beste voor de motor kunnen leveren. Wij zijn trots dat deze partijen hun naam ook aan het You Like Racing team willen verbinden.

 • tekst (+logo) op de sponsorpagina
  Warrior Racing Parts
  is opgericht met een simpel doel en dat is om je te helpen om de ultieme motor te bouwen zodat je het beste wapen hebt voor op het circuit. Ze doen dit met de beste producten van Europese producenten en carbon onderdelen uit de eigen productielijn. (dit deel stond in hetzelfde tekstblok als “vol trots kan ik melden…nieuwe sponsor per 2019, daarna volgt een tekstblok met vervolg aan de linkerkant en logo aan rechterkant)

  Ze hebben meer dan 10 jaar ervaring met de productie van onderdelen en kijken continu naar welke producten je racer nog beter zouden kunnen maken. Dus kan je niet vinden wat je zoekt bij hen dan raad ik aan ze een e-mail te sturen. Ze helpen je graag verder. Klik op het logo voor hun website.