You Like Racing Team

Naast enkele wedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap (de OW Cup), rij ik trainingen en wedstrijden met ons You Like racing team over de hele wereld. Onze droom is om op alle banen die het Wereld Kampioenschap Superbike en de MotoGP aandoen, zelf ook tenminste één volledige ronde af te leggen, zodat de baan kan worden afgevinkt van de Bucketlist.

Het team doet jaarlijks aan diverse evenementen mee, waaronder endurance races oftewel langeafstandsraces, waarbij je met meer dan één coureur voor een gezamenlijk resultaat strijdt. Vaste prik is daarbij de door de organisatie van de OW Cup georganiseerde 501 km van Assen. Een gezonde mix van controle en chaos maakt dat wij er met de 501 altijd weer staan. Onze monteur Rob is daarbij van onschatbare waarde.

Als team dat zijn taak serieus neemt, proberen we altijd in de Top 25 te eindigen bij de 501 van Assen. De snelste helft, maar het is altijd een verrassing dankzij welke factor dat lukt. In 2017 is er geïnvesteerd in nieuw materieel en hebben we met een 16e plaats onze hoogste klassering tot nu toe gehaald.  Maar uiteindelijk....valt of staat alles bij een gemotiveerd team!

Met de aankoop van kleding uit onze webwinkel steun je zowel de deelname van Wouter van Heyningen aan het Nederlands Kampioenschap als de verrichtingen van het team bij het internationale endurance racen.

 
snapshot (6).JPG

Wouter van heyningen

Vaste rijder in de OW Cup competitie, van af en toe een snel rondje naar steeds constanter in de rondte gaan.

IMG-20180201-WA0006.jpg

Leo van nieuwenhuijzen

Jarenlang vaste Club MET piloot, de rust zelve. Zijn snelheid en ervaring maken hem een vaste waarde in het team.

IMG-20171110-WA0024.jpg

reserve

Ons reservelid van het You Like racing team treedt regelmatig aan met een eigen raceteam of springt in als derde rijder.

IMG_3738.JPG

Robbie racer

Heeft tussen zijn werkzaamheden als monteur de nodige bekers gewonnen van de ZAC tot Misano, zodra hij er even voor ging zitten.

501 van Assen

501 van Assen

Ondersteuning

Zonder ondersteuning om het overzicht te bewaren, zouden we het als team nooit redden.