3/2/2018: Vermelding op wegracewebsite Racesport.nl, het is net echt zo.

Heel gaaf deze vermelding op de snelste motorsportsite van Nederland:

Van Heyningen opnieuw van start in NK ProCup 1000 met YouLike racing team

Wouter van Heyningen (l) en Leo van Nieuwenhuijzen(r)

Wouter van Heyningen (l) en Leo van Nieuwenhuijzen(r)

Na een mooie zegereeks in het midden van het seizoen liet Wouter van Heyningen in de gecombineerde races zien zich in het veld van de NK SuperCup 1000 te kunnen mengen. Promotie naar de snelste klasse leek dan ook op zijn plaats. Na zijn onfortuinlijke crash in Frankrijk op het circuit van Dijon kwam hij echter op Assen niet meer aan de kwalificatietijden om in de SuperCup 1000 te kunnen starten.

Een derde plaats op het circuit van Oschersleben en enkele top 10 klasseringen aan het einde van het seizoen maakten wel dat hij ook in de eindstand een mooie derde plaats heeft behaald. Na zijn twee 20e plaatsen bij aanvang van het seizoen waren de doelstellingen voor 2017 daarmee ruimschoots gehaald.

Voor 2018 is de doelstelling om zo snel mogelijk het oude niveau terug te vinden, waardoor promotie binnen 3 races alsnog mogelijk is. Zonder promotie is de kampioenstitel uiteraard het enige doel!

Wouter van Heyningen heeft voor 2018 enkele mooie sponsors mogen verwelkomen die zijn doelstellingen voor dit jaar onderschrijven. Hij is zeer dankbaar voor het vertrouwen dat in hem is gesteld door Dalenburg Transport, VROOAM Lubricants, Ten Kate shop.com en vele anderen.

Ook interesse om dit jaar tot een succes te maken of benieuwd naar de verrichtingen? Ga voor informatie naar www.youlikeracing.nl

Met de 501km van Assen gaat het gehele YouLike racing team voor minimaal een Top 15 klassering.