6/10: De nieuwe aanwinst binnen het You Like Racing Team

Aanvankelijk stond 4 oktober nog de wedstrijd op Zolder op de planning en 13 oktober de finale op Assen. Drie races waar nog de nodige punten te behalen waren voor een mooie eindklassering. In overleg met het thuisfront besluit ik echter deze races niet meer te rijden. Ik was zeker niet van plan om te stoppen met racen, maar andere prioriteiten dienden zich aan. Door een niet direct opgemerkte verkeerde levering van banden en de nodige crashes waren de resultaten wellicht achtergebleven bij de doelstellingen, maar het plezier in de motorsport is weer onverminderd groot. Ik kan dan ook niet wachten om weer de baan op te mogen. Het is leuk om te lezen dat je dit zelf niet alleen zo voelt, maar dat het ook opgemerkt wordt door de vaste OW Cup fotografen van Wegrace Info, MotoGrafie en Snail Media en dit plezier zelfs vermelding krijgt in het jaarboek Wegrace in Nederland 2018.

20190326_091210.jpg

Dit schitterende boek geeft een goede indruk van de Nederlandse wegracesport en de verrichtingen van enkele van onze nationale toppers op het hoogste niveau internationaal (MotoGP/WK SBK/ etc.). En hoe gaaf is het dat je zelf ook met de sport die je beoefent op jouw niveau (van de instapklasse bij de ZAC NK Sport 1000 tot de snelste klasse ONK SuperCup 1000) op deze wijze voor het nageslacht bewaard blijft. Want hoe graag ik er ook over vertel, zonder beeldmateriaal blijft het toch bij het verhaal.

37286158_1992517207465125_4834573195929452544_n.jpg

Het is dan misschien tijd om de wonden te likken en weer meer naar de toekomst te kijken, maar ik kan niet wachten om weer te mogen racen. Ik reed dit jaar voor het eerst mijn elleboog aan de grond en ik zou het prachtig vinden als dat nog eens op de gevoelige plaat zou worden vastgelegd. Maar nog liever zou ik niet alleen de plaatjes in een boek willen laten zien aan het nageslacht, ik zou ze het liefst met eigen ogen willen laten aanschouwen wat papa het liefste doet. En laat dat nageslacht er nou net zijn gekomen…

20181006_002858.jpg

Op 6 oktober 2018 kwam namelijk de echte overwinning van dit seizoen. Wat een prestatie! Een inspanning die onze langeafstandswedstrijden tot een lachertje maakt en waar ik alleen maar heel veel respect voor kan hebben. Na een uitputtingsslag langer dan een 24-uursrace, is uiteindelijk onze prachtige dochter geboren. Ondanks de tegenvallende resultaten op het circuit hebben we uiteindelijk de mooiste prijs gewonnen die er te winnen valt. Uiteraard kan ik melden dat deze nieuwste aanwinst van het You Like Racing Team inmiddels in de officiële teamkleding is gestoken.

20190214_074131 (2).jpg

Wil je ook graag een fijn vest, sportieve polo of makkelijke jogging broek met onze logo's? Neem dan een kijkje op onze Merchandise-pagina of neem contact op voor de mogelijkheden voor sponsoring op de motorfiets. Één van de dingen die we terugdoen voor onze sponsors die op de motorfiets terugkomen, is namelijk ons teamvest cadeau doen, naast de uitnodigingen voor BBQ's op het circuit, vermelding op de website, pak en/of motor en je als eerste op de hoogte brengen van de actuele stand van zaken. Ook is vanaf volgend jaar vermelding in bovengenoemd jaarboek mogelijk voor de bedrijven die ons team ondersteunen. Neem voor meer informatie even contact op, we vinden het fantastisch om te horen wanneer men onze sportieve doelstellingen wil ondersteunen.

IMG-20190312-WA0036.jpg